Mijn favorieten

Over ons

Wij zijn al meer dan honderd jaar een vertrouwd adres in Winschoten en omgeving. Mijn Makelaar Bödeker Udema is gespecialiseerd in de aan- en verkoop onroerend goed, zowel woningen als onroerend goed voor de zakelijke markt. Ook verzorgen wij (gevalideerde) taxaties en kunt u bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheken.

De Mijn Makelaar kantoren moeten van goeden huize komen om onderdeel van de Mijn Makelaarsformule te mogen uitmaken. En dat doen ze dan ook. De aangesloten makelaars zijn stuk voor stuk sterke lokale spelers met een ondernemersmentaliteit en wortels in het gebied waarin zij actief zijn.

Alle Mijn Makelaar-vestigingen zijn aangesloten bij de NVM, een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Wij zijn tevens vestiging van Mijn Hypotheek en Mijn Verzekering. Dit zijn volledig onafhankelijke, objectieve adviesbureaus op het gebied van hypothecaire leningen en assurantiën, zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Op deze manier kunnen wij u een totaaladvies bieden wanneer het gaat om de aan- of verkoop van een woning.

Bekijk hier onze video op You Tube!

Wilt u weten hoe onze bestaande klanten over onze dienstverlening denken? Bekijk hier onze klantenbeoordelingen op Funda.nl.

Download nu onze GRATIS makelaarsapp in de App Store of op Google Play!

Persoonlijk, deskundig en actief!
Dat is de kracht van Mijn Makelaar Bödeker Udema

Mijn Makelaar Bödeker Udema

Kantoor Vestiging Mijn Makelaar Bödeker Udema

Adresgegevens

Venne 104
9671 EW Winschoten

Routeplanner